Talentenavond

Vanavond zijn we naar een ‘talentenavond’ geweest in onze kerk (Palabra de Fe). Dit was de tweede keer dat zoiets georganiseerd werd. De eerste keer hebben we niet meegemaakt dus we waren erg benieuwd wat er gedaan zou worden.

Er waren ook een aantal andere kerken aanwezig (4 geloof ik) die ook bijdragen leverden. Er was veel muziek en dans (ook hiphop en streetdance volgens Cary). Kleine toneel- en dramastukjes. Er was een video, gemaakt door een familie, over een gelijkenis van Jezus, de gelijkenis van het feest waar de eerst uitgenodigden niet wilden komen, waarna de mensen van de straat uitgenodigd werden. Heel indrukwekkend vond ik. Over een paar weken  zullen ze een DVD ervan beschikbaar hebben. Aan het eind was er een kledingshow met ontwerpen van één van de vrouwen uit de kerk.

Er waren vooral veel jonge mensen die een bijdrage leverden. De jongste was 4 jaar, en veel waren tieners of net in de twintig. Al met al was het een heel leuke avond. Het is de bedoeling om er volgend jaar weer een te organiseren.