Routebeschrijving

Vuurvlindersingel 27

Zie ook het kaartje: (klik voor een grotere versie)
routekaart.
Of kijk op Google Maps

Openbaar vervoer

Vanaf station Utrecht Centraal kun je naar ons komen met de trein naar station Leidsche Rijn, of bus 28 of 37.
Vanaf station Leidsche  Rijn loop je richting de Jumbo op het Brusselplein, en dan doorlopen tot de Grauwaertsingel, daar het bruggetje over naar de André Voltenlaan, en verder langs de groene lijn op het kaartje. Het is ongeveer 15 minuten lopen vanaf het station. Of neem een OV-fiets.
Met bus 28 van Utrecht Centraal (richting Parkwijk/Vleuterweide) uitstappen bij de halte Korianderstraat bij het Leidsche Rijn College (een
groot zwart gebouw). Loop dan door in de richting waarin de bus verder gaat en ga na de school rechtsaf. Op de Monarchvlinderlaan linksaf slaan tot de Parelmoervlinder (volg de blauwe lijn op het kaartje). Loop de Parelmoervlinder af en u komt op de Vuurvlindersingel. Ietsje naar links ziet u ons huis (het groene).
Met bus 37 vanaf Utrecht Centraal uitstappen op de Grauwaertsingel bij de halte Jan Wolkerssingel. Het bruggetje oversteken naar de André Voltenlaan en volgens de groene lijn op het kaartje verdergaan.

Het is ook mogelijk om bij station Vleuten uit te stappen en daar bus 28
de andere kant op te nemen. U kunt dan ook bij het Leidsche Rijn College
uitstappen (zie hierboven). Of iets korter: een halte eerder (Eerste
Westerparklaan). De busbaan oversteken naar de Eerste Westerparklaan, dan bij de Monarchvlinderlaan rechtsaf, bij de Bladvlinder linksaf en dan zit u op de Vuurvlindersingel. Rechtsaf en doorlopen tot het derde brugje aan de linkerkant.

Fiets vanuit Utrecht

Neem de Vleutenseweg richting Vleuten. Via de gele brug gaat u het kanaal
over. Na ongeveer 200 meter linksaf richting De Pathé bioscoop (groot rood gebouw). Doorrijden tot beneden, het bruggetje oversteken, dan rechtdoor tot aan de linkerkant de Vuurvlindersingel begint. Deze volgen tot het derde bruggetje. Rechts ziet u ons huis (het groene). Zie de groene lijn op het kaartje.

Auto (op het kaartje de blauwe routes)

Vanuit Utrecht Centrum:
Neem de Vleutenseweg richting Vleuten. Via de gele brug gaat u het kanaal
over richting Vleuten. U komt langs het Station Leidsche Rijn. Ongeveer 500 meter voorbij het station bij de tweede stoplichten linksaf naar de Belcampostraat. Volg NIET de borden Parkwijk. Hier staat het hoge brandweergebouw. Aan het eind van de Belcampostraat rechtsaf de Vuurvlindersingel oprijden. Deze helemaal volgen (met een grote bocht) tot u bij nummer 27 aankomt.

Vanuit Vleuten:
Neem de Vleutensebaan richting Utrecht. Bij de brandweer (Belcampostraat) rechtsaf. Verder zie de vorige alinea.

Vanuit De Meern/Veldhuizen:
Volg de Burg. Middelweerdbaan richting Parkwijk. Bij de tweede rotonde links afslaan naar het Zand. Neem de eerste straat rechts (Tweede Westerparklaan). Aan het eind van de straat linksaf en dan rechts de Wapendragervlinder in. Aan het eind hiervan na een kronkel ligt de Vuurvlindersingel. Neem de rechtertak en rijd deze af tot halverwege.

Vanuit Terwijde:
Ga ergens onder de spoorlijn door naar de Vleutensebaan.
Volg de route vanuit Vleuten of hieronder de route uit het Noorden.

Vanuit het Noorden (Amsterdam):
Op de A2 afslag 7 nemen en de borden richting Leidsche Rijn Centrum volgen. Na de spoorwegonderdoorgang bij het verkeerslicht direct rechtsaf, dan bij het verkeerslicht linksaf. Bij het volgende verkeerslicht bij de  brandweer linksaf (zie de route vanuit Utrecht Centrum).

Vanuit het westen:
Neem op de A12 de afslag De Meern (nr 15). Ga linksaf
onder het viaduct door en sla rechtsaf richting Langerak.
Bij de rotonde linksaf naar de Oudenrijnseweg. Doorrijden tot
het einde (onderweg nog een rotonde en een brug). Bij het stoplicht aan het
einde rechtsaf de Langerakbaan op. Bij het volgende stoplicht linksaf naar
het winkelcentrum Parkwijk op de Houtrakgracht en doorrijden tot het niet
meer kan en dan rechtsaf (Tweede Oosterparklaan). Eerste linksaf
(Melissekade) en deze doorrijden, de busbaan oversteken en door het park
heen, door blijven rijden tot de Vuurvlindersingel. Dan rechtsaf tot het
derde bruggetje aan de linkerkant.

Vanuit het zuiden (A2):
Neem afslag 8 (Utrecht Centrum).
[A] Ga bij het stoplicht niet naar Utrecht Centrum, maar linksaf naar Langerak. Dan direct rechts en deze weg blijven volgen tot vlak voor de tunnel. Ga voor de tunnel linksaf en volg deze weg tot je rechts het Leidsche Rijn College (een zwart gebouw) ziet.
Ga hier rechtsaf en rijd langs de school. Aan het eind van de straat links de Monarchvlinderlaan op, bij de Parelmoervlinder rechtsaf. Rijd de Parelmoervlinder af en ga aan het eind linksaf naar de Vuurvlindersingel. Ietsje verder bij het bruggetje zie je rechts ons huis (het groene).

Vanuit het oosten (Arnhem, Amersfoort, Hilversum):
Ga via de A12. Neem op het knooppunt Oudenrijn de afslag richting Amsterdam (A2). Neem niet de hoofdbaan, maar de parallelbaan, richting Utrecht Centrum (afslag 8). Verder zoals bij [A] hierboven.